Martin Ovesen forrygende fra land ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel på Royal Oak.

Lokale Martin Ovesen kom torsdag forrygende fra land ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel på Royal Oak.

En runde i seks under par, 66 slag, placerer lige nu Martin Ovesen på tredjepladsen. Turneringsfavoritten, Julian Suri fra USA fører i syv under par.

Martin Ovesen fra Kolding fik en hård start i den tunge morgenregn, men fik hurtigt styr på spillet. Og da solen endelig kom frem, skinnede den for alvor på Ovesen.

Martin Ovesen svært tilfreds 
Syv birdies uden fejltagelser sendte den glade profil frem i stillingen.

– Det var en fantastisk dag. Super sjovt med lidt publikum og opbakning, og jeg er meget tilfreds lige nu, sagde Ovesen efter runden og fortsatte;

– Jeg fik en lidt irriterende start, men det var svært, da regnen væltede ned. Heldigvis blev det lidt nemmere, og det var godt at få hældt lidt birdies i, uddybede Ovesen, inden han også roste sin spillemakker, Julian Suri.

– Julian (red. Julian Suri) spillede helt vildt i starten i det dårlige vejr. Han er en dygtig spiller, og hvis folk ikke har lyst til at komme herud for at heppe på mig, så bør de komme ud for at opleve ham. Han kan godt blive en stor stjerne, selvom det er okay, han ikke lige bliver det i denne uge, griner Ovesen.

Fredag begynder Martin Ovesen – sammen med Julian Suri – sin runde kl. 13.10 på hul 1 på Royal Oak Golf Club.

Netop nu er bl.a. Morten Ørum Madsen, Joachim B. Hansen, Benjamin Poke og Mark Haastrup på banen.

Du kan se stillingen ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel her.