Niklas Nørgaard Møller (th.) og Victor Østerby (tv.) er suverænt kørende ved Made in Denmark by Ejner Hessel.

En imponerende indsats af de danske spillere ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel på Royal Oak resulterede fredag i, at hele syv af 12 gik videre til weekendens finalerunder.

Bedste dansker er Niklas Nørgaard Møller (billedet th.) i samlet seks under par, mens Victor Østerby (billedet tv.) stod for dagens bedste danske runde.

Bedst i feltet efter to runder er engelske Steven Brown i samlet 13 under par, mens landsmanden Toby Tree og svenske Oscar Stark er to slag efter i 11 under par. Se stillingen her.

Niklas Nørgaard Møller blæser til angreb
Niklas Nørgaard Møller var rigtigt godt tilfreds med dagens runde, som sendte ham godt frem i feltet. Han går nu ind til weekenden som nummer 11.

– Jeg var skarpere med putteren i dag, og det var dejligt at lave en masse birdies. I morgen og søndag skal jeg ud og angribe, for jeg kan reelt set kun bruge en rigtig topplacering til noget. Om jeg bliver nummer 20 eller 50 er mindre vigtigt, fortæller Niklas Nørgaard Møller efter runden.

Se stillingen ved Made in Denmar Challenge by Ejner Hessel her.

Mange fornemme danske præstationer
Mark Haastrup var i løbet af fredagens runde helt fremme som nummer to i stillingen. En lidt ærgerlig bag-ni betød dog, at Haastrup ligger i samlet fem slag under par, og det rækker til en placering som nummer 20.

Victor Østerby stod for dagens bedste danskerrunde, da han brugte 67 slag (-5). Østerby leverede fem birdies og ikke en eneste bogey på den fornemme runde.

Oliver Suhr er også videre til finalerunderne efter en besynderlig og begivenhedsfattig runde. Sjældne 18 pars på stribe leverede Rungsted-spilleren.

Dagens interviews
Du kan se interview med Niklas Nørgaard Møller, Victor Østerby, Mark Haastrup og Rasmus Hjelm nedenfor.

I alt blev syv danskere klar til finalerunderne lørdag og søndag. Status for dem er:

  • Nr. 11 Niklas Nørgaard Møller (-6)
  • Nr. 20 Mark Haastrup (-5)
  • Nr. 20 Rasmus Hjelm (-5)
  • Nr. 35 Victor Østerby (-4)
  • Nr. 35 Martin Ovesen (-4)
  • Nr. 45 Joachim B. Hansen (-3)
  • Nr. 45 Oliver Suhr (-3)

Du kan se starttider for lørdagens runde her, så snart de er klar.

Gratis adgang lørdag og søndag
HUSK, at der er GRATIS ADGANG på Royal Oak hele lørdag og søndag. Så har du ingen weekendplaner, vil vi på det kraftigste anbefale, at du lægger vejen forbi Royal Oak og hepper på de danske golfspillere ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel. Golfen starter ca. kl. 08.00 og forventes at slutte omkring kl. 17.00.

Interview med Niklas Nørgaard Møller og Victor Østerby

Interview med Rasmus Hjelm

Interview med Mark Haastrup