Niklas Nørgaard Møller står foran sit helt store gennembrud ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel.

En fantastisk lørdag på Royal Oak er kommet til en ende, og Niklas Nørgaard Møller, Oliver Suhr og Victor Østerby har sejren ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel inden for rækkevidde søndag.

Amerikanske Julian Suri fører i samlet 14 under par og må forventes at være manden, der skal fanges søndag. 

Niklas Nørgaard Møller bedste dansker
Niklas Nørgaard Møller var lørdag på banen i de sværeste betingelser, men den talentfulde Team Made in Denmark spiller viste stabilt og højt niveau. Ikke en eneste bogey måtte han notere, og med tre birdies og 15 pars, skrev Møller under på en fornem score i 69 slag, tre under par. Det sender “Møllens” frem på en samlet sjetteplads i ni under par.

 – Jeg var i kontrol hele dagen, og det var en rigtig god dag. Jeg var i spil hele tiden, og tog en masse gode beslutninger, så jeg er rigtigt godt tilfreds, fortalte Niklas Nørgaard Møller efter runden. Du kan se hele interviewet med Niklas Nørgaard Møller nedenfor, ligesom du kan se hans afsluttende hul og den store opbakning han nød dagen igennem.

Oliver Suhr og Victor Østerby diskede op med runder i hhv. fem og fire under par, og begge spillere avancerede kraftigt på “Moving Day”, så de inden søndagens finalerunde ligger nummer 11 i ni under par. Og med sin 67’et stod Oliver Suhr faktisk for dagens bedste runde på Royal Oak.

– Jeg var stabil igen i dag. Ikke så stabil, som i går, hvor jeg lavede 18 pars på stribe, men stadig stabil, grinede Oliver Suhr efter runden. Du kan se hele interviewet med Oliver Suhr nedenfor.

Mark Haastrup, Rasmus Hjelm og Joachim B. Hansen holder sig også inde i kampen om en top-placering. Alle ligger de i samlet fem under par på en delt 27. plads inden de sidste 18 huller.

Se stillingen ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel her.

Gratis adgang til international topgolf søndag på Royal Oak
Spillet begynder allerede kl. 07.30 i morgen, og det forventes, at turneringens vinder er fundet ca. kl. 16.00. Der er gratis adgang for tilskuere hele dagen på Royal Oak, og Niklas Nørgaard Møller, Oliver Suhr og Victor Østerby indleder deres runder ca. kl. 11.00.

Niklas Nørgaard Møller interview

Niklas Nørgaard Møller Hul 18 ved MiD Challenge by Ejner Hessel

Oliver Suhr Interview

Oliver Suhr birdies på hul 8 & 9 på Royal Oak