Oscar Stark vinder Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel 2017 på Royal Oak

Svenske Oscar Stark vandt søndag Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel. Danske Niklas Nørgaard Møller stod for ugens store danske præstation, da han blev nummer fem.

Svenske Oscar Stark var i spidsen det meste af dagen, og i de svære betingelser på Royal Oak var runden i 69 slag, tre under par, nok til at løbe med sejren. I samlet 14 under par, sluttede stærke Stark to slag foran et trekløver bestående af Adrien Saddier, Dominic Foos og Victor Perez.

Et slag dårligere i 11 under par, sluttede danske Niklas Nørgaard Møller sammen med bl.a. Maarten Lafeber og Chase Koepka – lillebror til Brooks Koepka.

Niklas Nørgaard Møller fik søndag sit helt store gennembrud ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel, hvor han sluttede som nummer fem.

Det store gennembrud
Et forrygende resultat fra den langtslående dansker, som ikke overraskende var godt tilfreds efter runden.

– Det har været en helt vildt fed uge. Men det har også været rigtigt hårdt, og jeg synes, jeg har brugt rigtigt mange kræfter, fortalte kraftfulde Niklas Nørgaard Møller efter runden. Du kan se interview med Niklas Nørgaard Møller nedenfor.

Det fornemme resultat sikrer Team Made in Denmark spilleren en endnu mere spændende sæson på Challenge Touren, end først antaget. Nu har “Møllens” nemlig mulighed for en ekstra invitation, så han er sikret som minimum ni starter på Challenge Touren i 2017.

– Det giver mig større chancer for at slutte godt på Challenge Tour ranglisten og sikre mig en kategori til 2018. Så det er jeg vildt glad for, forklarer Niklas Nørgaard Møller. Se hele interviewet samt højdepunkter fra hans runde nedenfor.

Du kan se resultatet af Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel 2017 på Royal Oak her.

Se interview med Niklas Nørgaard Møller nedenfor

Se de dramatiske højdepunkter med Niklas Nørgaard Møller på hul 16, 17 og 18

Se Oscar Stark vinde Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel 2017 på Royal Oak