Der er stadig ledige stande i Made in Denmark Village, hvor din virksomhed kan komme i kontakt med omkring 80.000 gæster under Made in Denmark. Ligesom de foregående år, er Made in Denmark Village placeret ved hul 10, men når man først er kommet indenfor i Made in Denmark Village vil man se de mange forbedringer.

Alle udstillere kommer i år under tag i det store nye telt, så selve udstiller-delen af Made in Denmark Village bliver ikke påvirket af eventuelt dårligt vejr. Der bliver også tag over festivalområdet, så koncerterne torsdag, fredag og lørdag heller ikke bliver påvirket af eventuelt regnvejr.

Tag fat i Thomas Nielsen, hvis I ønsker at booke en stand, eller blot høre mere om mulighederne for at være med ved Made in Denmark i år.

Ud over udstiller teltet rummer Made in Denmark Village den store Made in Denmark merchandise butik med al det officielle Made in Denmark tøj og andet merchandise samt øvrige varer fra Himmerlands store Proshop. Og når sulten og nysgerrigheden er stillet kommer man nemt ud på banen igen, ikke mindst hvis man vil en tur ned på Himmerland Hill. Fra Made in Denmark Village er der gravet en gang-kløft under hul 17, så man let kan komme til hul 16.

Åbningsdage og tider:

  • Onsdag 23. august Kl. 9-18
  • Torsdag 24. august Kl. 9-18 (Festival pladsen kl. 18-23:30)
  • Fredag 25. august Kl. 9-18 (Festival pladsen kl. 18-23:30)
  • Lørdag 26. august Kl. 9-17 (Festival pladsen kl. 17:00-23:30)
  • Søndag 27. august Kl. 9-16

Booking af stande

Se oversigt over Made in Denmark Village her.