Når dagens golf er forbi, begynder musikken ved Made in Denmark Festival, og hvis man gerne vil have en øl til musikken og slippe for at køre hjem, så er overnatning i Santander Camp den helt rigtige løsning.

Santander Camp er efter sidste års succes udvidet, så endnu flere kan sove i telt tæt på både golfbanen og festivalområdet, men man skal ikke vente for længe, da vi nærmer os udsolgt i Santander Camp.

Teltene i Santander Camp står klar til gæsterne med fold-ud senge, og har plads til to personer i hvert telt. Der er adgang til 220V stik samt toiletter og bad, ligesom der er et fælles grillområde.

Læs mere om de forskellige overnatningsmuligheder.

Der er allerede solgt rigtig mange pladser i Santander Camp, og VIP Glamping er allerede udsolgt, så der skal nok blive en god stemning på hele camping området i hele ugen.

Santander Camp er placeret i forbindelse med P1, og man kan bo på camp’en fra søndag den 20. august og helt frem til afslutningen søndag den 27. august.

Et opstillet telt i Santander Camp til to personer og madrasser koster 1975 kroner for hele ugen.

Book din plads i Santander Camp her.


Entré billetter til golf og festival er IKKE inkluderet i nedenstående priser. Har du ikke allerede købt din billet til Made in Denmark 2017, så kan du finde priser m.m. her.