Made in Denmark Festival er glade for at kunne præsentere Gnags forsanger, Peter AG, som det sidste hovednavn på årets Made in Denmark Festival. Temaet for årets festival er 80’erne, og her passer Peter AG med alle sine Gnags hit perfekt.

Udover Peter AG kommer det populære orkester Hit Orchestra med forsanger Louise Moe i spidsen og agerer backing band til alle solisterne fredag og lørdag aften, og er dermed med til at binde festen og de mange koncerter sammen.

Made in Denmark Festival afholdes igen i år på scenen i Made in Denmark Village, men som noget nyt i år, så bliver der tag over en stor del af publikumsområdet, så skulle den danske sensommer drille lidt vejrmæssigt, får det ikke nogen betydning for festivalen.

Læs mere om festivalen her.

Musikken begynder lige så snart det sidste putt er trillet i hul ude på banen, så festen fortsætter ligesom i fjor hele aftenen i Made in Denmark Village. Torsdag og fredag er det cirka kl. 19.30, mens det lørdag er ca. kl. 17.30. Det endelige dagsprogram kommer en af de nærmeste dage.

Billetter til golf om dagen og musik om aftenen kan købes her, og koster 200 kroner (+ gebyr) for en dagsbillet, mens en partoutbillet til hele ugen kun koster 385 kroner (+gebyr).

Køb din billet til festen her.