Nu har du muligheden for at opleve Made in Denmark indefra.

I alt søger vi tre-fire frivillige medhjælpere, som har lyst til at være en del af presseteamet ved årets Made in Denmark.

Måske er du journalist-studerende, og har lyst til at indhente lidt erfaring til dit CV, måske har du ekstra meget forstand på sociale medier, eller måske har du bare lyst til at bidrage til den daglige drift af pressecentret i forhold til praktiske opgaver uden journalistisk indhold.

Arbejdsopgaver:

  • Styring og produktion af indhold til storskærme på hele anlægget
  • Generelle presseopgaver
  • Praktiske opgaver i pressecentret
  • Styring af sociale medier som Instagram, Twitter og Facebook
  • Hjælp til håndtering af pressemøder med golfstjernerne

De tre-fire frivilliges opgaver kunne fordele sig som nedenstående, men der vil også være mulighed for opgave-rotation.

2 personer til storskærme
Fra morgen til aften skal der bringes nyheder, konkurrencer, billeder og meget mere på storskærmene på hele anlægget. Disse skal produceres, ligesom man får mulighed for selv at komme med idéer og input til content på skærmene. Kendskab til sociale medier kan være en fordel.

1 person til Social Media
Overornede opgaver vil være opdatering af Instagram og Twitter. Har man mod på det hele, kan man selv få lov at genere indhold via interviews, billeder m.m. Kun fantasien sætter grænser.

1 receptionist / tovholder
Et pressecenter er i perioder et hektisk sted, og en smilende person, der udstråler ro og kan svare på gængse spørgsmål og tage sig godt af de ca. 100 journalister fra både indland og udland er fantastisk vigtigt.

Kontakt os
Har du lyst, hører vi meget gerne fra dig. Du kan på kontakte os på mail: [email protected] med info om, hvem du er, hvorfor vi skal have dig ombord, og hvilke af ovenstående opgaver, du har lyst til at være med til at løfte.

Værd af vide:

Vi vil med stor sandsynlighed kunne tilbyde overnatning i Santander Camp (telt) på anlægget. Så kan du få aftenunderholdningen med uden at skulle køre hjem.

Arbejdstider er fra onsdag – søndag (gerne hele ugen, hvis du kan). Vi laver en arbejdsplan, så der også er tid til at suge lidt at oplevelsen til sig på anlægget.

Vi sørger for din forplejning, når du er på arbejde.

Det bliver en fantastisk uge i et fantastisk team omgivet af store golfstjerner.