Som vi kunne fortælle tidligere i dag, så har Andrew ”Beef” Johnston meldt sin ankomst til Made in Denmark, og det bør jo garantere store smil og grin både på og uden for banen.

Beefs navn er med på den såkaldte entrylist, der i dag blev offentliggjort fra Europatouren, og her er der masser af spændende navne at glæde sig til ud over Andrew Johnston.

Alle tre tidligere vindere er til start, så publikum får igen i år mulighed for at opleve Thomas Pieters, David Horsey og Marc Warren. Som de fleste nok husker sikrede sidste års sejr Pieters et wildcard til Ryder Cup, hvor han endte som Europas bedste spiller. Pieters er i denne uge nummer 34 på verdensranglisten, og bliver nok den højst rangerede spiller i verden ved Made in Denmark.

Feltet byder igen i år på et par tidligere majorvindere i skikkelse af Martin Kaymer, John Daly og Paul Lawrie, mens Nicolas Colsaerts, Stephen Gallacher, Niklas Fasth, Eduardo Molinari og Victor Dubuisson alle er tidligere Ryder Cup spillere.

Ud over de mange udenlandske stjerner kommer alle de danske Europatourspillere naturligvis til Made in Denmark. Anført af Ryder Cup kaptajn, Thomas Bjørn, er Thorbjørn Olesen, Søren Kjeldsen, Lucas Bjerregaard, Lasse Jensen og Jeff Winther klar, mens Anders Hansen også er på enytrylisten. Hansen spiller på den kategori, der er til spillere på All time top 40 pengelisten, og ligesom i fjor, udnytter han altså sin spilleret ved Made in Denmark.

Køb din billet til årets Made in Denmark her.

– Jeg synes det er et utroligt spændende felt, der kommer til Made in Denmark i år, siger Promotor Flemming Astrup, og fortsætter: vi arbejder hele tiden på at få så stærkt et felt som muligt, med alle danskerne og så mange af de profiler, som tilskuerne gerne vil se, og det synes jeg er lykkedes igen i år.

Entrylisten kan ses her, men vær opmærksom på, at der kan komme flere ændringer, inden Made in Denmark begynder. Der mangler blandt andet at blive uddelt en række wildcards, det forventer Promotor Flemming Astrup sker i løbet af de næste 8-10 dage, men allerede i dag, har den unge englænder Sam Horsfield fået en invitation. Horsfield blev professionel tidligere i år, og var rangeret som verdenstredje bedste amatør. I år har han allerede klaret to cuts på PGA Tour, og Made in Denmark bliver hans debut på European Tour.

Dagens Made in Denmark Qualifier på ECCO Tour fandt seks spillere, der har kvalificeret sig til Made in Denmark, deriblandt to danskere, Oliver Suhr og Jacob Pingel Lauridsen.