Martin Kaymer fører igen i år den tyske sekstet an ved Made in Denmark, og den tidligere verdensetter er et af årets helt store navne i det 156 mand store felt. Lige siden Martin Kaymer spillede sig op på Europatouren har han været en af de bedste i Europa, og hans cv tæller hele 23 professionelle sejre, deriblandt to majors, fire Ryder Cups, hvoraf de tre er vundet, og de fleste husker nok, at han holede det vindende putt i 2012.

Det er med andre ord en af golfsportens allerstørste, der igen spiller med i Himmerland, og tyskeren glæder sig til at prøve kræfter med Backtee Course, hvor han sidste år sluttede på en delt sjetteplads. Og som så mange andre ser han igen frem til at opleve stemningen ude på hul 16.

– Det er et sjovt hul, og jeg ville ønske vi havde flere af dem på touren, sagde han efter at have spillet hullet i fjor, og Kaymer har faktisk stadig sin første birdie til gode på hullet efter tre pars og en bogey i 2016.

Kaymer kommer dog ikke alene fra vores nabo i syd. Seks tyskere er på entrylisten, og hvor Kaymer er den højst rangerede både på verdensranglisten og Race to Dubai, så er kæmper de øvrige tyskere lige nu for at beholde deres spilleret på European Tour.

KØB BILLETTER HER

Bernd Ritthammer rykkede op på touren efter tre sejre på Challengetour, men mangler en smule stabilitet før han får etableret sig på European Tour, og måske en tur til Danmark er lige hvad han har brug for. Ritthammer vandt nemlig sidst han var i Danmark, da han endte med trofæet i Made in Denmark Challenge, der blev spillet i Aalborg i 2016. Og udover det herlige minde, har Ritthammer dansk caddie i form af Thomas Søby, så han glæder sig nok til en tur nordpå.

Alexander Knappe har i mange år været betegnet som et af Tysklands største talenter, og nu er Knappe så på Europatouren efter en rigtig god sæson på Challengetouren, der bød på to sejre og en tredjeplads i Aalborg. Det har knebet med topresultater i år, men senest fik han en 12. Plads hjemme i Tyskland ved Porsche European Open, så formen er opadgående, og det får vi forhåbentlig at se i Himmerland.

Netop Porsche European Open bød på en helt særlig Hole in One, eller i hvert fald gevinsten ved det flotte slag. Marcel Siem blev nemlig utrolig flot kørende efter sin etter i tredje runde. Rutinerede Siem har tre sejre på touren, og spiller for første gang med i Danmark.

Læs mere om hele feltet her.