På torsdag slår Thomas Bjørn ud for 499. gang i en turnering på European Tour, når Danmarks mest vindende golfspiller gennem tiderne tee’er ud i årets sidste major, US PGA Championship. Dermed bliver Made in Denmark hans turnering nummer 500, og den imponerende milepæl skal naturligvis markeres og fejres i Himmerland.

Hyldesten og fejringen af Thomas Bjørns 500. turnering foregår under torsdagens runde, når Bjørn kommer til 10. Hul. Hvad der præcis er planlagt, er en hemmelighed, men vi opfordrer så mange som muligt at komme torsdag, og være med til at hylde Thomas Bjørn.

De fleste husker nok hvordan Søren Kjeldsens 500-turnerings jubilæum blev markeret i 2015, og Thomas Bjørn skal naturligvis have en mindst lige så festlig og forrygende fejring. 500 Europatour turneriger er en enestående præstation, og Bjørn bliver altså blot den anden dansker, der når det imponerende antal.

Køb din billet her, og vær med til at hylde Thomas Bjørn.

Og det er en helt fantastisk karriere, der skal hyldes i Himmerland. Bjørn debuterede på Europatouren tilbage i 1996, og i sine foreløbig 498 starter er det blevet til 15 sejre og hele 63 top 10 placeringer. 57 gange har Bjørn spillet med i major med tre andenpladser som sine bedste resultater.

Tre gange har han spillet med et vindende Ryder Cup hold, og næste år står han i spidsen for det europæiske hold, der skal forsøge at vinde trofæet tilbage, når Le Golf National i Paris er vært for Ryder Cup 2018.