Så er der kun en uge til Made in Denmark begynder i Himmerland, og du kan stadig nå at sikre dig din billet, og blive en del af festen på golfbanen og til Made in Denmark Festival om aftenen. Alt sammen fra kun 200 kroner.

Spillerne ankommer mandag og tirsdag, og træner på banen, her er der naturligvis gratis adgang. Det er også gratis adgang til onsdagens Pro-Am, hvor en række kendisser med Tom Kristensen, Daniel Agger og Johnny Madsen i spidsen spiller med sammen med alle pro’erne.

Torsdag går det så løs med selve turneringen. Der spilles fra 7.30 om morgenen, og frem til cirka 19.30. Straks efter sidste putt er rullet i, begynder musikken på Made in Denmark Festival. Billetten gælder til både golf og musik.

Billetter til hele ugen koster 400 kroner, mens en dagsbillet i år koster 200 kroner. Som noget nyt i år, kan dagsbilletten bruges hvilken som helst dag, så man behøver ikke beslutte sig for hvilken dag man kommer, når man køber sin billet.

Der er også stadig plads i Santander Camp, så man kan blive og sove, så man ikke behøver køre hjem efter aftenens koncerter ved Made in Denmark Festival.