Made in Denmarks officielle magasin er på gaden, så nu kan man blive klædt godt på inden turneringen begynder i næste uge.

I magasinet kan man blandt andet læse længere interviews med John Daly, sidste års vinder Thomas Pieters samt Thomas Bjørn, der fortæller om det spændende år, der venter med og som kulminerer med Ryder Cup i Paris.

Læs små portrætter af de danske spillere, og de største udenlandske stjerner, og få svar på hvor meget et sponsorat af Made in Denmark er værd for Freja og Royal Unibrew.

Magasinet udgives sammen med Golfmagasinet som et dobbeltnummer, så man får både Made in Denmark magasinet og denne måneds Golfmagasinet hjem i postkassen som abonnent, og køber man Golfmagasinet, følger Made in Denmark magasinet med.  

Hvis man kan nøjes med en digital udgave af magasinet kan det downloades eller læses her