Made in Denmark Village – operated by MCH


Made in Denmark Village er det naturlige omdrejningspunkt for alle tilskuere, der vil give dagens golfoplevelse en ekstra dimension – og området rummer fantastiske muligheder for dem, der har brug for at hvile benene og få noget at spise i løbet af dagen.

Teltbyen ligger placeret i naturlig forlængelse af indgangen til banen og samtidig tæt på både klubhus og flere af hullerne, hvilket gør det nemt at besøge udstillerne og madområdet i løbet af dagen.

Midt i Village, der arrangeres af MCH Messecenter Herning, er der et overdækket spiseområde på 800 kvadratmeter med siddepladser og mulighed for at følge spillet på storskærm. Området er omgivet af en række madboder, som har et stort og lækkert udvalg af forskellig streetfood som sushi, gourmet burgere, stenovnspizza, indbydende grill retter fra Weber Grill Academy, sandwiches og meget mere.

Messeområdet
De knap 40 udstillere i Village tæller en række af turneringens sponsorer, som eksempelvis Jyske Bank, Nordea, Hessel med flere. Derudover kan man finde golfrejsebureauer, danske og udenlandske golfbaner og turistkontorer, stande med salg af golftøj, tilbehør og merchandise og meget meget mere.

Se hele udstillerlisten og en oversigt over området på kortet herunder.

Udover food courten i Village, vil Restaurant Ferdinand i klubhuset have åbent hele ugen.

Åbningstider for stande i Village

Onsdag (Pro/am) 09:00 – 17:00
Torsdag 09:00 – 18:00
Fredag 09:00 – 18:00
Lørdag 09:00 – 17:00
Søndag 09:00 – 17:00

 

 

 

 

Booking af stande

Download PDF